Musikken og Mig

Navnet er Martin von Seelen, og jeg har spillet guitar lige så længe jeg kan huske. Jeg er opvokset langt ude på landet i Hammelev tæt på Grenaa. 

Da jeg var barn voksede jeg op med at høre Jodle Birger og Birthe Kjær. Det blev lavet om til en skolefest på Østre skole da jeg var ca. 12 år gammel. Her var der er en flok unge fyre som opførrede et Metallica nummer, dog playback (det vidste jeg ikke dengang), jeg var helt blæst bagover og tænkte, deroppe vil jeg også stå. Men desværre kunne jeg ikke spille guitar men meget lidt orgel, og det var jo ikke særlig rock n roll. Så jeg fik et arbejde ved den lokale landmand, så jeg kunne få penge nok til min første el-guitar. 
Siden jeg fik min første el-guitar, har musik fyldt mit liv, og i dag spiller jeg alt fra rock til pop. 
Jeg har været med i mange bands igennem tiderne, og spillet med mange solister igennem årene. Men efter jeg blev far, forsvandt lysten til at rejse verden rundt og lege rockstjerne. Så nu spiller jeg kun fast i to bands nemlig KopiBandet.DK og RockBandet.DK. Jeg spiller selvfølgelig også selv solo med min guitar og jeg.  

Til dagligt komponere jeg musik, da jeg ikke kan lade være, min musik bliver brugt i alt fra film, til tv programmer som Bonderøven.

Når jeg ikke lige laver musik så har jeg fået en ny hobby hvor jeg medvirker i tv-serier, og andre sjove ting på tv.

2011 - Lykke - Tv Serie på DR
Hovedrollen Lykke spilles af Mille Lehfeldt. Desuden medvirker bl.a. Laus Høybye, David Dencik, Søren Pilmark, Lars Brygmann, Rasmus Botoft og Ann Eleonora Jørgensen.

2013 - deltog jeg i X-Factor


2021 - Serie TV2 Hvide Sande


Like mine sider her

Like KopiBandet.DK på Facebook
Like min side på Facebook
Like RockBandet.DK på Facebook