Musikken og Mig

Navnet er Martin von Seelen, og jeg har spillet guitar lige så længe jeg kan huske. Jeg er opvokset langt ude på landet i Hammelev tæt på Grenaa. 

Da jeg var barn voksede jeg op med at høre Jodle Birger og Birthe Kjær. Det blev lavet om til en skolefest på Østre skole da jeg var ca 12 år gammel. Her var der er en flok unge fyre som opførrede et Metallica nummer, dog playback (det vidste jeg ikke dengang), jeg var helt blæst bagover og tænkte deroppe vil jeg også stå. Men desværre kunne jeg kun spille orgel, og det var jo ikke særlig rock n roll. Så jeg tog et arbejde ved den lokale landmand, hvor jeg hver dag efter skole mødte ind og hjalp med at fodre og fjerne lort fra grisene, lige ind til den dag der var penge nok til min første el-guitar. 
Siden den dag da jeg fik min første el-guitar har musik været mit liv, i dag spiller jeg alt fra rock til pop. 
Jeg har spillet i mange forskellige bands og med mange solister igennem årene. Men efter jeg blev far måtte jeg sande at jeg ikke kunne rejse verden rundt mere og lege rockstjerne. Så nu spiller jeg kun fast i to bands nemlig KopiBandet.DK og RockBandet.DK. Jeg spiller selvfølgelig også selv solo, bare min guitar og jeg.  

Jeg skriver musik dagligt da jeg ikke kan lade være, og min musik bliver brugt i alt fra film til tv programmer som Bonderøven.

Like mine sider her

Like KopiBandet.DK på Facebook
Like min side på Facebook
Like RockBandet.DK på Facebook